Το espressobrands.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης «Παντίδου Αγγελική» με έδρα στη διεύθυνση «Αρτοτίνης 64, Παγκράτι, Αθήνα, 11633» με Α.Φ.Μ. 112607770 ΔΟΥ ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ με αντικείμενο δραστηριότητας «Χονδρικό – Λιανικο Εμπόριο Καφέ». Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί και κατανοήσει τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος στη διεύθυνση espressobrands.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι τυχόν συναλλαγή μαζί μας μέσω του espressobrands.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι

Η επιχείρηση «Παντίδου Αγγελική» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος espressobrands.gr.  Επιπλέον διατηρεί την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση ανανέωσης των όρων που περιγράφονται παρακάτω. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των όρων χρήσης δεν καταλαμβάνει παραγγελίες προ ανανέωσης αυτών.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Η επιχείρηση «Παντίδου Αγγελική» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.espressobrands.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των επιχείρησης, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνση σε προβλήματα τυχόν θα παρουσιαστούν από την υποδομή και λειτουργία της πρόσβασης σας στο διαδίκτυο καθώς και την μη υποστήριξη των τεχνολογίων με τις οποίες είναι κατασκευασμένη η ιστοσελίδα.  Η επιχείρηση «Παντίδου Αγγελική» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα λογότυπα του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και οποιαδήποτε παραβίαση αυτών προστατεύται από την κείμενη ελληνική νομοθεσία και η επιχείρηση «Παντίδου Αγγελική» διατηρεί το δικαίωμα άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματος και ενέργειας έναντι αυτών. Το λογότυπα των προμηθευτών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία αυτών όπως επίσης και οι φωτογραφίες των προϊόντων που εκθέτονται στο espressobrands.gr και σε καμία περίπτωση η έκθεση και εμφάνισή τους δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Δικαίωμα Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2111848870, την απόφαση σας αυτή εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Σε περίπτωση που παραγγείλετε παρτίδα προϊόντων η προθεσμία εκκινεί την στιγμή που θα παραλάβετε το τελευταίο προϊόν ή με την παράδοση του προϊόντος σε περίπτωση περιοδικών παροχών. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρηση από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την επιχείρησης Παντίδου Αγγελική (espressobrands.gr.gr) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την επιχείρηση «Παντίδου Αγγελική» χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ενδεικτικά δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ κανάτες για λόγους υγιεινής, την προμήθεια σφραγισμένων προϊόντων, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης.

6. Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 5, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2111848870 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2111848870 ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο [email protected] εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2111848870 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

7. Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων που διατίθενται προς αγορά από το espressobrands.gr ορίζεται βάσει της διαθεσιμότητας στους προμηθευτές. Χαρακτηριστικά η διαθεσιμότητα «1 έως 3 ημέρες» σημαίνει πως τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στους προμηθευτές και το μέγιστο διάστημα το οποία χρειάζεται για να είναι το προϊόν διαθέσιμο στο φυσικά κατάστημά μας στην Αρτοτίνης 64 στο Παγκράτι, Αθήνα, είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας των προϊόντων από τους προμηθευτές ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με e-mail σχετικά. Σε περίπτωση που τα επιλεγμένα προϊόντα βρίσκονται σε έλλειψη και αφού ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την πιθανή ημερομηνία διαθεσιμότητας, έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν η παραγγελία του θα μείνει σε εκκρεμότητα έως ότου υπάρξει διαθεσιμότητα και δυνατότητα αποστολής ή αν θα ακυρωθεί.

Στα προϊόντα τα οποία αναγράφεται η διαθεσιμότητα ως κατόπιν παραγγελίας απαιτούν επιπλέον επικοινωνία με τους προμηθευτές ώστε να διασαφινιστεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμα και πότε.

8. Πολιτική Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων

Περιλαμβάνόνται όλα όσα αναφέρονται στην σελίδα για την πολιτική απορρήτου την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε κάνοντας κλικ εδώ.